Ana sayfa » Emlak Haberleri » Ata Yıldız Göldeluxe Konutları’nda 118 bin TL’ye

Ata Yıldız Göldeluxe Konutları’nda 118 bin TL’ye

Gol Deluxe KonutlariAta Yıldız Grup tarafından Ankara Eryaman’da inşa edilen Gölde Luxe Konutları’nda fiyatlar 118 bin liradan başlıyor. Gölde Luxe Konutları projesinde 4+1 Ultra Lüx Konutlar, 3+1 Ultra Lüx Konutlar, 2+1 Lüx Konutlar, 2+1 Ultra Lüx Konutlar ve 1+1 Lüx Konutlar bulunuyor.

Ata Yıldız Göldeluxe Konutları, % 80 yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşmaktadır. Eryaman’ın merkezinde, üst seviyede güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan, yeni dostluklar kurabileceğiniz, çocuğunuzu güvenle özgür bırakabileceğiniz kalitesi yüksek bir yaşam alanıdır.  5 bloklu bir proje olan Göl DeLuxe Konutları’nda teslimler Eylül 2015’te gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Teknik Özellikler; 24 saat güvenlik, fitness, sauna, çocuk klubü, kütüphane (okuma salonu), yürüyüş ve spor yolu, bahçe çocuk oyun alanı, gazebo – kamelya oturma alanı, açık otopark, bina girişlerinde lobi, kameralı güvenlik kayıt sistemi, kazanlı merkezi ısınma sistemi, bina girişleri granit ve ahşap uygulaması.

www.goldeluxekonutlari.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir