Ana sayfa » Emlak Haberleri » İncek Green ve Karşıyaka Rezidans satışa sunuldu

İncek Green ve Karşıyaka Rezidans satışa sunuldu

Proje resmi yok

Sinpaş GYO, yakın zamanda yeni projeleri satışa sunacaktır. İstanbul ve Ankara’da hayata geçirdiği İncek Green ve Karşıyaka Rezidans projelerini aynı zamanda satışa sunacaktır.

Sinpaş’ın Ankara’da hayata geçirdiği İncek Dünyası’nın en yeşil etabı olan İncek Green projesi yemyeşil dokusunu binanın çatısına kadar taşıyor. İstanbul Atakent’teki Karşıyaka Rezidans projesi ise Egeli bir yaşamın kıyısında rezidans konforu ve “home office” imkanı sunmaktadır.

Projeleri Özellikleri Neler?

Sinpaş GYO, Ankara’daki İncek Green projesi ile İstanbul’daki Ege Yakası projesine komşu olan Karşıyaka Rezidans projesini lanse etti.

Sinpaş GYO bugüne kadar İstanbul’da Küçükçekmece, Çekmeköy, Sancaktepe, Ankara’da İncek ve Bursa’da geliştirdiği projeler hayata geçirdi. Son olarak Sinpaş, Ege Yakası (378 konut), İncek Blue (225 konut) ve İncek Green (140 konut) ile Karşıyaka Rezidans’ı (174 konut) satışa sundu. Ön şatışların başladığı Aydos ormanı yanındaki Sancaktepe projesinin lansmanını da birkaç hafta içinde yapılacaktır.

Sinpaş’ın yeni lanse ettiği projelerden İncek Green projesi aileler için tasarlanan 2+1 ve 3+1 daireleriyle konforlu yaşam seçenekleri sunmaktadır. İncek Green’de, proje giriş kapısından, binanın tasarımına kadar her şey yeşil konseptine uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca projede sınırlı sayıda, Ankaralıların çok seveceği 2+1 dublex loft daireler de var

Projeler Nerede Yer Almaktadır?

Bir tarafta İncek Life’ın 86 bin metrekarelik harikulade peyzaj alanına, diğer yanda Ümitköy-Çayyolu’na doğru şehir manzarasına hakim bir konumda yer alan İncek Green, zengin bitki örtüsüyle tertemiz ve doğal bir ortamda keyifli bir yaşam vadediyor.

Sinpaş GYO’nun tanıtımını gerçekleştirdiği ikinci projesi, İstanbul Atakent’te yükselmeye başlayan Karşıyaka Rezidans, şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak oksijen deposu bölgede eşsiz bir manzara sunmaktadır. Sinpaş GYO’nun çok beğenilen Ege Yakası projesine komşu olarak hayata geçirilen projede bir yanda Küçükçekmece Gölü, diğer yanda Ege Park ve Korupark’ı gören, yeşil ve maviye hakimbir manzarası var.

Karşıyaka Rezidans projesinde dairelerde 13 m²’ye kadar varan geniş balkonlara yer veriliyor. Karşıyaka Rezidans’ın önemli bir özelliği de, satın alınan her bir dairenin hem konut hem de “home office” olarak kullanılmaya uygun olması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir